tag:blogger.com,1999:blog-6204848808328034776.post3563641567530809552..comments2024-02-24T10:47:59.502+02:00Comments on Keittiö Piemonten sydämessä: Kolmen yrtin illallinenSitruunainenhttp://www.blogger.com/profile/02515373571606313470noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6204848808328034776.post-11986470415569020342009-05-19T10:49:00.000+03:002009-05-19T10:49:00.000+03:00Hei Susa! Vastaan vielä tänne, vaikken tiedä, pala...Hei Susa! Vastaan vielä tänne, vaikken tiedä, palaatko tätä lukemaan. Tuli mieleen yks Einsteinin sanoma kliseinen lausahdus: Kehitystä ei ole koskaan tapahtunut ilman kriisejä. Ehkä sen tajuaa sitten, kun aika on kypsä. <br /><br />Meidän keittiö muuten pyörii ihan miniminibudjetilla - ja kaikki ainekset ostetaan tarjouksista, ei käytetä merkkituotteita, jne. Minunkin arjestani on karissut paljon pieniä "luksusjuttuja" tänne muutettuani (ennen Suomessa saatoin halutessani tehdä ruokaostokset lähimmässä marketissa ilman että tarvitsi pyöräillä kaupungin toiselle puolelle raahatakseen halvat vihannekset repussa ja fillarin ohjaustangolla kotiin, kuten nyt). Kaikki menetykset ensin kirpaisee, mutta ehkä pieni taantuma voi myös tervehdyttää elämää ja laittaa asiat järjestykseen. Vaikka veisikin aikaa.. Oletko katsonut leffan "The Ripple Effect"? Joka tapauksessa toivotan sulle voimia ja kaikkea hyvää!Sitruunainenhttps://www.blogger.com/profile/02515373571606313470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6204848808328034776.post-26195946801200272732009-05-19T09:54:00.000+03:002009-05-19T09:54:00.000+03:00Vau, ei uskoisi, olin varma etta olet ammattilaine...Vau, ei uskoisi, olin varma etta olet ammattilainen. Pitaa kokeilla tuota kamerajuttua... ;) Mulla on viime aikoina kokkailut vahemmalla.Susahttps://www.blogger.com/profile/10520790902987576109noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6204848808328034776.post-48443283473605330062009-05-06T22:42:00.000+03:002009-05-06T22:42:00.000+03:00Voi kiitos tuhannesti! Minäkin olen täällä ihan sa...Voi kiitos tuhannesti! Minäkin olen täällä ihan sanaton, naurattaa vaan! Katsos kun olen ihan tavallinen politiikan opiskelija ja pari vuotta sitten en osannut munakasta paistaa! Italialainen keittiö on varmaan maailman mutkattomin! Kokeilisin muuten mielelläni sun 'eksoottisia' reseptejäsi, mutta täällä on tosi vaikeaa löytää (tai kallista ostaa) mitään ei-italialaisia aineksia! (Tai ehkä niitä löytää kaupunginosista, joihin en mielelläni mene). Toista kuin Suomessa, jossa kokkaillaan ennakkoluulottomasti kaikkea joka puolelta maailmaa. Ja tietysti siellä teillä päin, kansojen sulatusuunissa. Kokkausblogeja olen seurannut vuosikaudet ja kerran luin Pastanjauhajat-blogissa, kun Pippurimylly (joka on ihan huippukuvaaja) selitti kuinka ruokakuvista saa hienoja: kun luulet olevasi tarpeeksi lähellä kohdetta, vie kamerasi vieläkin lähemmäksi! Kieltämättä toimii!Sitruunainenhttps://www.blogger.com/profile/02515373571606313470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6204848808328034776.post-5253367850334524922009-05-06T04:47:00.000+03:002009-05-06T04:47:00.000+03:00Siis olen sanaton! Vau!!! Sulla on mita ihanampia ...Siis olen sanaton! Vau!!! Sulla on mita ihanampia resepteja taalla! Siis oikeesti paremman nakoisia kun mun lempikokilla telkassa! Oletko ammatiltasi kokki? Nama sun kuvatkin ovat niin alyttoman upeita!Susahttps://www.blogger.com/profile/10520790902987576109noreply@blogger.com