tag:blogger.com,1999:blog-6204848808328034776.post5641585516635320637..comments2024-02-24T10:47:59.502+02:00Comments on Keittiö Piemonten sydämessä: Savoian lintua & kurkistus kuninkaallisten rouvien palatsiinSitruunainenhttp://www.blogger.com/profile/02515373571606313470noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6204848808328034776.post-25847921051088711882009-10-15T16:19:30.040+03:002009-10-15T16:19:30.040+03:00Huomasin vähän myöhässä kommenttisi, hupsis. Kiva ...Huomasin vähän myöhässä kommenttisi, hupsis. Kiva että kommentoit kokeilusta! Itsekin melkein paistoin kanaa liikaa yrittäessäni saada paloja ruskistumaan. Kannattaakin silpoa aika suuriksi kuutioiksi ehkä. Ja ehkä kastikkeen voisi keittää pienemmässä määrässä öljyä, lisäten lopun öljyn "raakana", jolloin e.v. oliiviöljyn aromit ovat enemmän valloillaan. <br /><br />Meidän kanoissa maistui enimmäkseen salvia ja sardelli, tosin niitä kananpaloja on vähän kieriteltävä sardellimuhjussa, joka painuu kulhon pohjalle. Sitruuna maistui etäisempänä, mutta mielestäni sopi hyvin siten, ettei peittänyt muista makuja alleen (toisin kuin lämmitettyinä). <br /><br />Kylmä broisku sopiikin kenties paremmin hellekesän läkähdyttäville päiville, silloin se on herkullisimmillaan. Tosin elokuun 37 asteen lämmössä meillä ei koskettu minkäänlaiseen lihaan edes pitkällä tikulla: kun on oikein kuuma, mitään "painavaa" ei tee edes mieli. Se kesästä, näin syksyllä nenänpää jäässä mielessä siintää lähinnä tuliset keitot ja tuhti vuoristoruoka!Sitruunainenhttps://www.blogger.com/profile/02515373571606313470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6204848808328034776.post-7785226746901906702009-09-28T20:58:04.993+03:002009-09-28T20:58:04.993+03:00noniin. Kokeiltu on, raporttia täällä. Hauskan eri...noniin. Kokeiltu on, raporttia <a href="http://siskotkokkaa.blogspot.com/2009/09/sitruunakanaa-ja-ricotta-rucolalasagnea.html" rel="nofollow">täällä</a>. Hauskan erilainen ja raikas!Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6204848808328034776.post-20079087910094018302009-09-03T09:20:55.912+03:002009-09-03T09:20:55.912+03:00Hienoa! Muista nauttia viileänä ja kerro sitten, m...Hienoa! Muista nauttia viileänä ja kerro sitten, mitä pidit!Sitruunainenhttps://www.blogger.com/profile/02515373571606313470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6204848808328034776.post-34290880531662960842009-09-03T07:29:59.137+03:002009-09-03T07:29:59.137+03:00Oi elämä kun hyvän näköistä. Menee kyllä kana koke...Oi elämä kun hyvän näköistä. Menee kyllä kana kokeiluun kun kerkeän :)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.com