tag:blogger.com,1999:blog-6204848808328034776.post636019763554760049..comments2024-02-24T10:47:59.502+02:00Comments on Keittiö Piemonten sydämessä: Rullattu saltimbocca kera perunakaakun ja hernemoussenSitruunainenhttp://www.blogger.com/profile/02515373571606313470noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6204848808328034776.post-20290131171613649972010-02-03T08:39:49.593+02:002010-02-03T08:39:49.593+02:00Gnocchit olivat kurpitsasta, mutta ihan samalla la...Gnocchit olivat kurpitsasta, mutta ihan samalla lailla niitä voi tehdä punajuurestakin! Kannattaa kypsentää vihannes siten, että lopputulos jää mahdollisimman kuivaksi. Nam!Sitruunainenhttps://www.blogger.com/profile/02515373571606313470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6204848808328034776.post-51217903885964629162010-01-22T10:19:56.290+02:002010-01-22T10:19:56.290+02:00hernemousse pääsee varmasti kokeiluun jonain kauni...hernemousse pääsee varmasti kokeiluun jonain kauniina päivänä, nyt etsin täältä punajuurignocceja, joita muistan sinun tehneen ;)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.com