tag:blogger.com,1999:blog-6204848808328034776.post7823080186493877445..comments2024-02-24T10:47:59.502+02:00Comments on Keittiö Piemonten sydämessä: Lempeä pannukana ja kesäkurpitsalaivatSitruunainenhttp://www.blogger.com/profile/02515373571606313470noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6204848808328034776.post-23746998684353049062009-05-23T21:46:45.624+03:002009-05-23T21:46:45.624+03:00Juuri siksi minäkin tartuin tähän ohjeeseen, maito...Juuri siksi minäkin tartuin tähän ohjeeseen, maito tuntui niin "omituiselta", että oli pakko kokeilla!<br /><br />-Liisi-Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6204848808328034776.post-82370121903127400162009-05-22T20:38:16.998+03:002009-05-22T20:38:16.998+03:00Hauskaa, että maitokana pääsi kokeiluun teidänkin ...Hauskaa, että maitokana pääsi kokeiluun teidänkin keittiössänne! Olin itsekin erittäin positiivisesti yllättynyt lopputuloksesta, vaikka ensisilmäyksellä maidon ja broilerin risteytys kuulostikin hieman... erikoiselta! Olen kanssasi samaa mieltä salviasta! Kiitos, että kerroit kokemuksestasi!Sitruunainenhttps://www.blogger.com/profile/02515373571606313470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6204848808328034776.post-7638492298414820782009-05-22T20:04:47.579+03:002009-05-22T20:04:47.579+03:00Aivan ihana ohje, kiitos! Maut olivat juuri sitä, ...Aivan ihana ohje, kiitos! Maut olivat juuri sitä, mitä lupasit, pehmeitä ja harmonisia. Salvia on aivan loistava yrtti ja broileri kypsyi maidossa maittavan mehukkaaksi.<br /><br />-Liisi-Anonymousnoreply@blogger.com