tag:blogger.com,1999:blog-6204848808328034776.post1205219804534594435..comments2024-02-24T10:47:59.502+02:00Comments on Keittiö Piemonten sydämessä: Joulun alla tähtitorttuja sekä kalkkunankoipea - sekä vähän mietteitä ruokakulttuuristaSitruunainenhttp://www.blogger.com/profile/02515373571606313470noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6204848808328034776.post-92125346289960976962011-06-09T11:58:13.068+03:002011-06-09T11:58:13.068+03:00En muuten itsekään lisännyt omppumehua kun ei sitä...En muuten itsekään lisännyt omppumehua kun ei sitä sattunut kaapissa olemaan. Idea kuulostaa minunkin korviini herkulliselta ja ajattelin kokeilla sitä sitten seuraavalla kerralla! Muistaakseni keitin hillon sekaan huvin vuoksi kokonaisen omenan, mutten tiedä antoiko se kovinkaan paljon makua. <br /><br />Joka tapauksessa tuosta hillosta tuli kaupassa myytäviä parempaa, sillä siitä puuttui se teollinen äitelyys/esanssin maku, joka yleensä valmismarmeladeissa maistuu.<br /><br />Suosittelen kokeilemaan vaikka Suomessa asuisikin! Valmistuskin on nopeaa ja helppoa!Sitruunainenhttps://www.blogger.com/profile/02515373571606313470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6204848808328034776.post-34386368774898518502011-06-09T08:17:10.109+03:002011-06-09T08:17:10.109+03:00Luumuhillon torttuihin olen minäkin joutunut itse ...Luumuhillon torttuihin olen minäkin joutunut itse keittämään,ja tuota omenamehun lisäystä pitääkin sitten ensi kerralla kokeilla.Kiitos ohjeesta:)Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com