tiistai 5. toukokuuta 2009

Grillisalaatti






Herkullinen lounasehdotus lämpimälle kevätpäivälle! Tämän namin kehitteli kasaan Wagner jääkaappimme antimista - ja vaikka otsikko muuta antaakin olettaa, se on valmistettu ihan arkisesti liedellä vaan. Vihannesten paahtunut ulkonäkö ja maku tuovat kuitenkin mieleeni grillintuoksuisen kesäpäivän.. Ja ei kun herkuttelemaan!




Suikaloitua broileria, varsiselleriä, herkkusieniä, porkkanaa ja paprikaa paistetaan pannulla yhdessä sipulilohkojen kanssa. Pippuroidaan ja suolataan, sekä maustetaan tuoreella persiljasilpulla. Kun ovat lähes kypsiä, joukkoon lisätään oliiveja ja kapriksia. Sekoitetaan yhteen pilkottujen aurinkokuivattujen tomaattien, kikherneiden, vihreän salaatin ja tomaattilohkojen kanssa. Lisätään päälle vielä kourallinen silputtua kevätsipulinvartta. Maustetaan lorauksella oliiviöljyä, ripauksella suolaa ja lirauksella balsamiviinietikkaa. Nautitaan auringonpaisteessa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti