perjantai 29. toukokuuta 2009

Speckiin käärityt parsaniput





Kyllä nyt tulee päivitystä blogiin oikein olan takaa. Tämäkin postaus hieman takautuvasti - piadinoista ylijääneet kylmäsavukinkut eivät ihan näin kauaa odotelleet uusiokäyttöä. 




Puhdistetut parsatangot keitetään suolatussa vedessä kypsiksi - vaan ei löllöiksi. Niiden ympärille kääritään kinkkusuikale ja niput paistetaan voissa. Tarjoillaan sitruunan, basilikan ja parmesaaniraasteen tai -lastujen kera. Viimeisin jäi meiltä tosin lisäämättä..





2 kommenttia:

  1. Onnea toukokuun ruokahaasteen voitosta ja huimasta äänimäärästä! Me ryhdymme jännäämään, minkälaisen haasteen keksit kesäkuulle.

    VastaaPoista
  2. Eeeii voi olla totta! Voi kiitos kiitos sekä järjestäjille, että äänestäjille! Hyvänen aika, tässähän pukkaa paniikkia päälle (mihin soppaan olenkaan lusikkani tunkenut) haasteen aihetta miettiessä! Onhan tässä vielä reilu vuorokausi aikaa ennen kuun vaihtumista!! :)

    VastaaPoista