lauantai 30. toukokuuta 2009

Riisisalaatti, vol. 2





Salaatti on pop, kun kesää pukkaa! Riisinen sellainen on mukava pakata piknikillekin, sitä kun ei lämpö saati kolhut haittaa. Tämä versio on nautittu ihan arkisen lounaan merkeissä, näpsä kun on valmistaa.




Keitetään sopivasti (täysjyvä)riisiä suolatussa vedessä, yhdessä vihreiden, pätkittyjen papujen kanssa. Kun keittoaikaa on viitisen minuuttia jäljellä, joukkoon heitetään porkkanaviipaleita. Sekoitetaan yhteen grillattujen kesäkurpitsaviipaleiden (tai grillattujen paprikoiden), oliivien ja kapristen kanssa. Tonnikala sopii myös salaattiin mainiosti. Nautiskellaan iloiseen napaan!






5 kommenttia:

  1. Onnea ruokahaasteen voiton johdosta sinne Piemonteen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Uskomatonta, että niin monet olivat "vatsanväännepiiraaksi" uumoiltua torttuani rohjenneet äänestää! Kiitos valtavasti kaikille, taisi olla ensikertalaisella onnea matkassa! Nyt aivonystyröitä pakottaa, kun on pohdittava seuraavan haasteen aihetta. :)

    VastaaPoista
  3. Isosti onnea myös Kulinaarimurulasta! Voitto meni oikeaan paikkaan :-)

    VastaaPoista
  4. Mahtavat onnentoivotukset toukohaasteen voitosta!

    VastaaPoista
  5. Punainen keittiö onnittelee ruokahaasteen voitosta! Aavisteltiinkin, että teidän sipulipiiraanne sijoittuisi. :)

    VastaaPoista