keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Herkkusienet marinadissa





Erilaisia marinadiohjeita löytyy moneen lähtöön - tämä versio on keväisen kirpakka. Sekoitetaan yhteen persiljasilppua, oliiviöljyä, sitruunamehua, valkosipulinsiivuja, kaprishakkelusta, sardelli- tai anjovisfileitä, suolaa ja pippuria. Puhdistetut herkkusienet kiehautetaan nopeasti viinietikalla maustetussa vedessä, valutetaan ja marinoidaan muutaman tunnin ajan ennen herkuttelua.


Marinadi


Sardelli/anjovisfileet


2 kommenttia:

  1. Moikka Kippura. Herkkusieninyytit sai muuten niin äänekkäät työtoverit sanattomaksi. Oloa ja eloa Sulle. Niin ja kiitoskset mukavista reseptilöistä. -Ville-

    VastaaPoista
  2. No tervehdys! Mukavata mukavata jotta ilahduttaa - sen toivossa niitä tänne tuleekin rustattua! Tee niille seuraavaksi kesäkurpitsapommeja ( http://piemontensydamessa.blogspot.com/2009/04/kesakurpitsarajahteet-esplosivi-di.html ) niin pysyvät koko ensi vuoden hiljaa! :) Raikasta syksyä!

    VastaaPoista