Erilaisia marinadiohjeita löytyy moneen lähtöön - tämä versio on keväisen kirpakka. Sekoitetaan yhteen persiljasilppua, oliiviöljyä, sitruunamehua, valkosipulinsiivuja, kaprishakkelusta, sardelli- tai anjovisfileitä, suolaa ja pippuria. Puhdistetut herkkusienet kiehautetaan nopeasti viinietikalla maustetussa vedessä, valutetaan ja marinoidaan muutaman tunnin ajan ennen herkuttelua.
Moikka Kippura. Herkkusieninyytit sai muuten niin äänekkäät työtoverit sanattomaksi. Oloa ja eloa Sulle. Niin ja kiitoskset mukavista reseptilöistä. -Ville-
VastaaPoistaNo tervehdys! Mukavata mukavata jotta ilahduttaa - sen toivossa niitä tänne tuleekin rustattua! Tee niille seuraavaksi kesäkurpitsapommeja ( http://piemontensydamessa.blogspot.com/2009/04/kesakurpitsarajahteet-esplosivi-di.html ) niin pysyvät koko ensi vuoden hiljaa! :) Raikasta syksyä!
VastaaPoista