maanantai 27. huhtikuuta 2009

Herkulliset herkkusienet



Kokeilin laittaa myös parmesaanilastun katolle sulamaan. 

Nämä namit ovat erityisen suositeltavia kaikille herkkusuille! Ne ovat todella näppäriä valmistaa ja makuyhdistelmä voi-valkosipuli-persilja herkkusienellä höystettynä on sitten ihana! Resepti on poimittu Pastanjauhajien blogista:

Sekoitetaan tehosekoittimella yhtä paljon tuoretta persiljasilppua kuin päivän vanhaa leipää, maun mukaan puristettua valkosipulinkynttä, ripaus suolaa ja voisulaa sitomaan seos. Herkkusieniltä katkaistaan kannat ja lakit täytetään massalla. Paistetaan 250 asteessa noin 5 minuuttia.


Aimo tukku persiljaa maksoi 50 senttiä. Tori on kuulemma kaupungin kallein, muttei varmaankaan pidä paikkansa, mitä tulee persliljaan (ja herkkusieniin: 1,50€/kg!).


Seosta olisi voinut jauhaa hienommaksikin. Ja voita olisi voinut lisätä hieman reilummin.

Kuva lakeista ennen uuniin laittamista.


2 kommenttia:

  1. Ihanan herkullisen nakoisia ruokia taalla!

    VastaaPoista
  2. Kiva kun kelpaa :) Täytyy myös lisätä, että kiitos samoin! Ei vaan ole tullut kommentoitua vielä..

    VastaaPoista