keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

raviolit punasikuritäytteellä










Voiko työläämmin täytepastaa valmistaa? Kokeiltava oli ja hyvä niin, sillä ravioleista tuli oikein oikein maukkaita: herkullisen täytteen lisäksi pastataikina oli vihdoin riittävän ohutta (läpikuultavaa). Komeuden kruunasi herkullinen ja simppeli kastike: voisulaa ja tuoretta salviaa pippurilla höystettynä. Vihdoin työ palkitsi tekijänsä - suosittelen lämpimästi erityisesti kaikille, joilla on hallussaan oikeat työkalut!

Tässä säveltämäni täyte, jota voi käyttää myös uunikasvisten täytteenä tai pastakastikkeena:

ricotta-juustoa
pannulla käristettyä punasikuri- ja sipulisilppua
raastettua muskottipähkinää
hienonnettua persiljaa
parmesaani-juustoa tai vastaavaa
suolaa ja pippuria



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti