tiistai 14. huhtikuuta 2009

Selleri, uusi ystäväni







Monet uudet ruokalajit on tullut kyhättyä kiitos tarjousten. Mitä muuta selleristä voikaan valmistaa, kuin maustaa jauhelihakastikkeen? Muun muassa raikkaan ja mehevän lounassalaatin kesän kynnyksellä:

Sellerisalaatti:

riittävästi, eli paljon sellerinvarsia
kirsikkatomaatteja
mozzarella-juustoa
tonnikalaa öljyssä
kapriksia
suolaa, balsamiviinietikkaa, oliiviöljyä

Puhdista ja viipaloi selleri. Käristä paloja kuumalla pannulla oliiviöljyssä muutaman minuutin ajan, mausta suolalla. Kasaa lautaselle muiden ainesten kanssa, mausta suolalla, etikalla ja öljyllä.

Yllättävän namia: tämä on maistunut erittäin hyvällä ruokahalulla myös selleristä ei niin paljon tykkääville!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti