Kierrätys kunniaan! Yllä olevat tartaletit paistoin yhdessä alakerran munakoisojen kanssa. Niiden pohja on kesäkurpitsankukkapiiraasta ylijäänyttä brisee-taikinaa (ohje täällä), jonka kaulin muffinivuokaan ja täytin samoilla aineksilla kuin munakoisotkin.
Salaattikuppeina käytetyt munakoisonkuoret (katso edellinen postaus) jäivät minulta syömättä (raa'ahkoja ei ollut kiva narskutella), joten panin ne jääkaappiin ja seuraavana päivänä niistä taiottiin kivat alkupalat!
Pilkoin puolikypsät kuoret suikaleiksi ja asettelin ne öljyttyyn uunivuokaan, läikyttelin niiden päälle tomaattisosetta, siivutin mozzarella-juustoa, ripottelin basilicaa ja nakkelin pari oliiviakin katolle keikkumaan. Suolaa voi tietysti hieman ripsaista pintaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti