maanantai 1. kesäkuuta 2009

Kesäilta TorinossaLyhtypylväs


Kirkko kahdessa osassa - sitä halkoo kävelykatu.


Piazza San Carlolla oli spektaakkeli käynnistymässä


Toimistojen ikkunoita ja puluparvi


Kaupungin puhtaanapito kaikessa suloisuudessaan


Parveke ei ole Romeon ja Juulian, vaan eräiden Tarhapöllön ja Sitruunaisen


Rautakauppa - vielä erinäisiä nuhjuputiikkeja näkyy katukuvassa pilvin pimein, mutta nähtäväksi jää, kuinka kauan jaksavat pihistä hengissä isojen kauppakeskusten levittäytyessä pikkuhiljaa kaikkialle.3 kommenttia:

 1. Kaunista on Torinossa ja kaunis parveke näyttää teilläkin olevan!

  VastaaPoista
 2. Tiedätkös, että mun tuorein ja EHDOTON tämän hetken lempo- eikun lempijuustoni on vuohentuote suoraan Piemontesta <3 Vei suun ja sydämen perjantaina ja hain tänään jo lisää, hallin Lentävästä lehmästä, mistäs muualta. Ystäväni, joka puodissa työskentelee, on tulossa Milanon lähelle osaksi kesää töihin ja käy samalla tällä ko. juustotilalla. Sanoinkuvaamattoman herkullinen. Voih ja oih ja miten Piemonte kuulostaakin jo niin runolliselta!

  VastaaPoista
 3. Moni kakku päältä kaunis! :D Valokuvissa, niinkuin elämässä muutenkin näkymät riippuu kuvakulmasta, eikös? Joskus pitäis tehdä kooste kaikesta vähemmän kauniista, mikä täällä ympäröi, niin tulis luotua vähän realistisempi kuva.. Toisaalta on kiva "paeta todellisuutta" ja keskittyä siihen, mikä on kaunista ja aurinkoista. :)

  Mun ei olekaan vielä tullut maistettua paikallisia vuohentuotteita ollenkaan, eivät näköjään ole vielä olleet tarjouksessa! Mitään, minkä kilohinta ylittää kympin, ei tule kokeiltua. Ehkä joskus sitten..! Tomini-pötköjuustoa olen kerran ostanut, oli sellaista hapanta ja pehmeää mössöä, tosin lehmänmaidosta valmistettu. Sen syvin olemus ei mulle ihan auennut. Sitten on olemassa pieniä juustokiekkoja, brien tapaisia, jotka hunajan kanssa vie kielen mennessään. Niidenkin nimi on muuten tomini. Kätevää.

  VastaaPoista