tiistai 15. joulukuuta 2009

Joulukuvia Italiasta




Toisinaan tulee tallennettua tänne blogiin valokuvia, reseptejä, sekä muita muistiinpanoja myöhemmin julkaistavaksi. Tutkaillessani juuri vanhoja postauksia sekä niiden joukossa lymyileviä luonnoksia löysin - hou hou vaan - nämä jouluiset valokuvat. Ajattelin julkaista ne joka tapauksessa, kenties ne jotakuta täällä voivat ilahduttaa. Maaliskuussa. 



Cattedrale di Santa Maria Assunta Astin kaupungissa on mielestäni oikein hieno. Kirkko on peräisin 1200-luvulta ja siellä on jotenkin erikoinen tunnelma. Jänskää.



No tässä on appiukon jouluseimi, johon lisäillään hahmoja sitä mukaa kun Joulu lähestyy. Sen paikka on ehdottomasti parvekkeella, josta käsin se ei voi roskata koko asuntoa. Sammal on näillä leveys(ja ilmansaaste)asteilla harvinainen herkku, mutta appi huolehtii kyllä siitä etteivät ne harvat tupsut pääse vallan leviämään ympäri maata.



Ehdoton kirsikka kakun päällä on appiukon Vegas-henkinen hengentuote nimeltä joulukuusi. Huomaa väripallovalosarja, jonka lamput ovat palaneet. Valitettavasti minulla ei ole näyttää itse parveketta kadulta käsin kuvattuna, mutta uskokaa pois, se on mykistävä.

Seuraavaa Joulua odotellessa,

Hou hou!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti