sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Tänään ei kokata!Kävimme tänään kyläilemässä Astissa asti. 
Siellä on jäätelöpulju nimeltään Jäätelökeidas, eli Oasi del gelato, jonka karmaisevan sinisen loisteputkivalon katveesta tarjoillaan sellaiset tuutit, että pois alta! Tämä pienin koko kustansi 1,30€. Makuina tuplasuklaa, kahvi ja cassata, eli kevyesti liköörinen, kandiittimöhköjä sisältävä ihanuus.


Pienien poikien unelma. Jono oli pitkä ja pikkulentäjät saivat ihan oikean kypäränkin päähän istuessaan taistelulentäjän pukille. Kuvaan ei millään saanut taltioitua sitä intoa, jota poijaat puhkuivat syöksyessään yksi toisensa jälkeen tikapuut ylös ohjaamoon.


Tuli otettua kuva Borsalinon ihanista hatuista. Haluaisin nuo kaikki. Niitä sitten vaihtelisin huvikseni tunnin välein kestittäessäni vieraitani merenrantahuvilani kuistilla, laventelipeltojen syleilyssä... Eikä minua kiinnosta tippaakaan tietää, kasvaako laventeli rannikolla vai ei.


Jatkoimme kiertelyä kaupungilla, kun korviimme kantautui vauhdikas diskojytke. Jalkamme kulkeutuivat rytmikkäästi nytkähdellen musiikin suuntaan. Löysimme tiemme HIFI-autokilpailuun!


Itse paikka oli hieman kauhtunut ja väkeä oli vähän. Vaan sepä ei menoa tuntunut haittaavan.


Nuo viileästi tuoleihinsa nojailevat nuorukaiset ovat varmaankin niitä tuunaajia ja kärryjen omistajia.


Antaa kuvan puhua puolestaan.


Tämä kottero oli saanut paljon ihailijoita ympärilleen. En luikerrellut kurkkimaan ämyreitä, jotka sen perään oli varmaankin asennettu.


Riittäisikö?


Ei kai, kun ei ketään näytä kiinnostavan. Mitä lie tuijottavat?


A-haa... Kiinnostuksen kohteet tärkeysjärjestykseen. Mikä lie blondi skandinaavi siellä pyllyään keikuttaa.


Kyllä on kiiltävät kärryt - mutta mielestäni nämä poitsut ovat kyllä vähän neitejä suomalaisiin rallikuskeihin verrattuna.. Terveisiä vaan rakkaille serkuille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti